Avui us presentem el Bee-Bot, un petit robot amb forma d’abella que fa viure milers d’aventures als més petits de casa!

 Bee-Bot

 

Es tracta d’una activitat educativa i molt divertida en la qual aprenem jugant. Les activitats tenen una temàtica diferent cada setmana on desenvolupem la lògica, el pensament creatiu, la psicomotricitat fina, la lectoescriptura i l’interès per la ciència i la tecnologia. 

A la imatge que us pengem aquesta setmana podeu veure una sessió on hem treballat els nombres amb un trencacolsques. Després de jugar amb un dau per anar cap a un costat i cap a l’altre, hem decidit crear un llarg camí pel Bee-Bot construint ponts la mar d’originals.

Com veieu, a Dynamind ens agrada apropar la robòtica a la realitat i l’entorn dels nens i nenes, és per això que creem el nostre propi material didàctic donant especial importància a les festivitats locals i culturals del territori. Aprofitant que s’acosta la castanyada, què creieu que estarà preparant la Beebot? Esteu ben atents a les nostres propostes!