Avui us presentem el Bee-Bot, un petit robot amb forma d’abella que fa viure milers d’aventures als més petits de casa!

 Bee-Bot

 

Es tracta d’una activitat educativa i molt divertida en la qual aprenem jugant. Les activitats tenen una temàtica diferent cada setmana on desenvolupem la lògica, el pensament creatiu, la psicomotricitat fina, la lectoescriptura i l’interès per la ciència i la tecnologia. 

A la imatge que us pengem aquesta setmana podeu veure una sessió on hem treballat els nombres amb un trencacolsques. Després de jugar amb un dau per anar cap a un costat i cap a l’altre, hem decidit crear un llarg camí pel Bee-Bot construint ponts la mar d’originals.

Com veieu, a Dynamind ens agrada apropar la robòtica a la realitat i l’entorn dels nens i nenes, és per això que creem el nostre propi material didàctic donant especial importància a les festivitats locals i culturals del territori. Aprofitant que s’acosta la castanyada, què creieu que estarà preparant la Beebot? Esteu ben atents a les nostres propostes!

 

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies