Les extraescolars que realitzem de robòtica WeDo tracten d’estimular la creativitat dels alumnes de cicle inicial i mitjà de primària a l’hora que incentiven el seu interès per la tecnologia. Per aconseguir-ho, els animem cada sessió a construir un invent nou partint d’unes instruccions de muntatge i posteriorment el programem perquè realitzi moviments simples. Un cop acabada la construcció ens encanta que la modifiquin i l’adaptin al seu gust ja que els permet conèixer millor l’estructura i treballar els mecanismes interns que han inclòs a la figura.

Aquesta setmana a l’activitat de WeDo hem creat baldufes espectaculars i gràcies als engranatges que hem col·locat tant a la baldufa com l’accionador, hem pogut donar impuls a les nostres construccions. Hem descobert que en funció de la seva simetria i de la distribució de les càrregues, les baldufes rodaven més o menys estona. També hem esbrinat com utilitzar el sensor d’infrarojos per aturar el motor un cop separat l’accionador de la baldufa. En acabar, hem pogut fer una petita lligueta de baldufes i veure quina rodava més estona!

Us ensenyem una petita mostra de les baldufes que hem construït i programat amb LEGO WeDo, esperem que us agradin.

WeDo Baldufes

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies