Per mantenir les nostres tradicions i gaudir també de les que venen d’altres indrets a Dynamind hem decidit celebrar tant la Castanyada com Halloween!

Amb els mes petits hem treballat la seqüenciació de la història de la castanyera amb el Bee-Bot. També hem aprofitat per cantar les cançons típiques d’aquestes festes i  hem personalitzat la nostra pròpia castanya.

 

Bee-Bot Castanyada

 

Per altra banda, a l’activitat de WeDo hem construït un esquelet amb els braços articulats i l’hem disfressat de fantasma gràcies a les instruccions de muntatge i la disfressa que ens ha preparat la Judith Boquera, una de les nostres professores. Per realitzar la construcció hem utilitzat un cargol sense fi helicoïdal per transmetre el moviment de forma perpendicular a un altre eix. El resultat el podeu veure al vídeo que us pengem a continuació, esperem que us agradi!