Darrerament la robòtica educativa ha despertat interès en moltes escoles pel seu potencial com a eina d’aprenentatge. Per aquest motiu, tant escoles en general com molts mestres en particular busquen formació en aquests camps per mirar d’aprofitar el potencial d’aquest material a les aules.

Des de Dynamind oferim la possibilitat a les escoles d’introduir curricularment una assignatura de robòtica en totes les etapes educatives o d’integrar aquesta eina dintre de qualsevol altre matèria. Per exemple, al Col·legi Lestonnac de Tarragona el nostre professorat duu a terme dues assignatures complementaries a Educació Secundària on aconseguim que els alumnes relacionin continguts de Matemàtiques, Física i Tecnologia a partir de la programació amb LEGO Mindstorms i Arduino.

Per altra banda també hem establert col·laboracions amb escoles per formar al seu professorat. Per exemple, a l’Escola Mare de Déu del Carme de Tarragona, els formadors de Dynamind van compartir la seva experiència dins l’aula mitjançant activitats específicament dissenyades per a dur a terme en horari curricular amb el suport del professor. D’aquesta manera, els mestres d’aquesta escola han pogut veure possibles formes de desenvolupar sessions de robòtica en les etapes d’educació infantil i primària.

Finalment, per poder donar més difusió a la robòtica com a eina d’aprenentatge el passat mes de març vam finalitzar un curs de formació al professorat al Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès d’introducció a la robòtica educativa, on mestres d’educació infantil i primària van poder conèixer diferents materials de robòtica i programació en funció de les diferents etapes: Bee-Bot, LEGO WeDo, Scratch i LEGO Mindstorms.

El nostre objectiu és que les escoles coneguin el potencial de la robòtica educativa i s’interessin en oferir als seus alumnes eines d’aprenentatge motivadores i eficaces que puguin suposar un repte constant per l’alumnat.

 Podeu consultar la nostra oferta a: http://dynamind.es/formacio/
o sol·licitar més informació escrivint-nos un correu a info@dynamind.es

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies