Aquest ha estat el nostre primer curs escolar com a empresa i volem agrair a totes les escoles, les famílies i els alumnes la confiança dipositada en nosaltres.

També volem aprofitar per felicitar als nens i nenes que aquest mes de Juny han participat a la Dynamind Robotics Competition per la bona feina feta, pels aprenentatges assolits, per la capacitat de treball en equip i pel compromís que van demostrar durant tota la jornada.

Com a joves emprenedors sabíem que seria difícil començar aquest projecte i defensar la nostra idea, tot i així, l’èxit que hem tingut gràcies a tots vosaltres ha fet que l’esforç i dedicació hagin merescut la pena.

Gràcies a vosaltres, les nostres activitats de robòtica educativa ja són un fet a més de 30 escoles i ens plau observar l’acollida que hem tingut per part dels alumnes a l’hora d’inscriure’s en les nostres activitats.

Al mateix temps, el nostre equip docent compost per mestres, professors, enginyers i arquitectes, també ha anat creixent fet que ens ha permès generar material didàctic propi sempre vinculat als interessos que els nostres alumnes ens anaven mostrant.

Actualment, el nostre ventall d’activitats ofereix la possibilitat a les escoles d’oferir als alumnes formació de robòtica educativa en totes les etapes educatives. A més, l’any vinent ampliem la nostra oferta introduint la formació en disseny i impressió 3D.

Moltes gràcies per tot i fins l’any que ve!