Tenim el plaer d’informar que la nova web de Dynamind ja està operativa. Allí hi trobareu una imatge fresca, renovada i molt més visual. Hem intentat donar prioritat als petits detalls i dissenyar una estructura de fàcil navegació que us permeti trobar de forma ràpida i senzilla el contingut que us interessa. Aquests estan organitzats per blocs i donen accés al conjunt de serveis i activitats de l’organització. Entre ells, podem destacar:  les activitats, on apareixen totes les ofertades i una descripció detallada de cadascuna d’elles; la formació, dirigida a professionals i no professionals de l’àmbit educatiu en relació a la robòtica i les tecnologies actuals;  l’apartat en relació al conjunt de persones que formem l’equip i la metodologia que utilitzem per assolir es objectius que ens plantegem; la botiga, un espai en expansió on trobareu recursos didàctics per a la realització d’activitats; el bloc, on actualitzarem amb novetats, noticies i qualsevol tipus de contingut relacionat amb el nostres camp d’actuació i el contacte, que podeu utilitzar per resoldre qualsevol tipus de necessitat o inquietud que us sorgeixi.

Des de Dynamind, seguim apostant per la millora contínua i d’aquesta manera aconseguir la confiança i satisfacció dels nostres usuaris i proveïdors.Si voleu fer algun suggeriment en relació a la pàgina web, envieu un correu electrònic a: info@dynamind.es. També, aprofitem l’ocasió per convidar-vos a seguir les últimes novetats i notícies de les nostres activitats a través de Facebook i Twitter.

Us desitgem una bona navegació!

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies