Tenim el plaer d’informar que la nova web de Dynamind ja està operativa. Allí hi trobareu una imatge fresca, renovada i molt més visual. Hem intentat donar prioritat als petits detalls i dissenyar una estructura de fàcil navegació que us permeti trobar de forma ràpida i senzilla el contingut que us interessa. Aquests estan organitzats per blocs i donen accés al conjunt de serveis i activitats de l’organització. Entre ells, podem destacar:  les activitats, on apareixen totes les ofertades i una descripció detallada de cadascuna d’elles; la formació, dirigida a professionals i no professionals de l’àmbit educatiu en relació a la robòtica i les tecnologies actuals;  l’apartat en relació al conjunt de persones que formem l’equip i la metodologia que utilitzem per assolir es objectius que ens plantegem; la botiga, un espai en expansió on trobareu recursos didàctics per a la realització d’activitats; el bloc, on actualitzarem amb novetats, noticies i qualsevol tipus de contingut relacionat amb el nostres camp d’actuació i el contacte, que podeu utilitzar per resoldre qualsevol tipus de necessitat o inquietud que us sorgeixi.

Des de Dynamind, seguim apostant per la millora contínua i d’aquesta manera aconseguir la confiança i satisfacció dels nostres usuaris i proveïdors.Si voleu fer algun suggeriment en relació a la pàgina web, envieu un correu electrònic a: info@dynamind.es. També, aprofitem l’ocasió per convidar-vos a seguir les últimes novetats i notícies de les nostres activitats a través de Facebook i Twitter.

Us desitgem una bona navegació!