Entre els dies 15 i 23 d’octubre es celebra la setmana CodeWeek, esdeveniment promogut per la Unió Europea, que pretén donar protagonisme i apropar la programació, la robòtica i l’alfabetització digital a les persones de tots els països que formen part de la comunitat. A través d’això, s’aspira a conscienciar dels beneficis, a nivell competencial i d’aprenentatge, que ens pot aportar aquesta nova eina que ha irromput amb tanta força en el nostre dia i a dia i, també, en l’educació.

El sistema està pensat per a què qualsevol persona, entitat o organització prepari i porti a terme la seva activitat en relació a aquesta temàtica, els seus gustos i possibilitats. Com es de preveure, i des de Dynamind, no ens podem quedar a un costat i, també, hem preparat la nostra activitat per aquesta setmana. Durant aquesta, i entre els dies 17 i 21 d’octubre, realitzarem una activitat alternativa de la que venim fent. Aquesta consisteix en realitzar una sèrie de tasques utilitzant el llenguatge de programació, a través d’unes plataformes on-line i, on, si superem els reptes que es plantegen, aconseguirem un certificat final que acreditarà la seva superació.  Algunes d’aquestes plataformes que utilitzarem són patrocinadores d’aquest CodeWeek i tenen un sistema de funcionament molt semblant al de l’Scratch, on a través d’etiquetes crearem les nostres pròpies seqüències de programació per assolir l’objectiu a cada tasca. Un altre punt a favor  són els ambients en els qual estan inspirades, aquets van des de Minecraft o Star Wars fins Indiana Jones!
Estem amb moltes ganes d’afrontar aquesta setmana i gaudir el màxim possible de la programació i de la #codeUE!!

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies