Des del 2011 es celebra, a tota la Unió Europea, la Setmana de la Robòtica. L’esdeveniment va néixer per promoure la tecnologia als estudiants i per augmentar l’impacte de la robòtica a totes les àrees possibles i destacant el seu creixement en una amplia varietat de matèries. També, té com a objectiu inspirar l’educació tecnològica als estudiants de totes les edats i a seguir carreres en camps relacionats amb STEM, acrònim per les disciplines acadèmiques de ciència, tecnologia, enginyer i matemàtiques.

Com en el cas de la CodeWeek, en la pàgina web de la European Robotic Week també existeix la possibilitat de proposar el teu propi esdeveniment per aquesta setmana especial i, com no podia ser d’altra manera, ja el tenim el nostre en el calendari europeu. Amb motiu d’aquest esdeveniment, i durant les classes extraescolars de la setmana del 21 al 25, realitzarem una activitat alternativa a la que venim fent normalment. Aquesta consistirà en construir, de forma lliure, oberta, creativa i utilitzant les peces i els dispositius de Lego, un projecte de robot humanoide o, que en el seu complert, contengui una figura semblant. És a dir, pot ser que la mateixa construcció sigui el robot, com per exemple el famós “Terminaitor”, o que la figura formi part de la construcció, com en el cas del robot de WeDo “El Porter”.
La setmana es presenta interessant i la gaudirem al màxim amb la construcció dels nostres robots humanoides. I, a més a més, podreu seguir la #ERW2016 de Dynamind a través del nostre facebook i twitter.

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies