Entrem en la última setmana abans de començar les esperades “vacances” de Nadal. Posem “vacances” entre cometes perquè, des de Dynamind, realitzarem activitats en diferents parcs de Nadal del camp de Tarragona. Però d’això uns informarem més endavant, no sigueu impacients.

Durant aquesta setmana, d’entre els dies 19 al 21 de desembre, realitzarem activitats relacionades amb el Nadal, i tot el que l’envolta, però sense abandonar la robòtica, la ciència i la tecnologia.
Les principals activitats que em preparat són la realització d’un projecte anomenat Rudolph, on els nostres alumnes podran construir, amb les peces i els dispositius de Lego, el carismàtic ren de nas vermell del Pare Noel. A més a més, també existeix la possibilitat de crear un projecte lliure i de temàtica nadalenca, on les possibilitats i els límits son infinits. En les nostres xarxes socials, tant de facebook com de twitter, anirem compartint imatges i sensacions d’aquestes activitats perquè vegeu de què son capaços els nostres nens i nenes, sempre acompanyades del hastag #BonDyNadal que ens acompanyarà d’aquí fins després de reis.

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies