Aquest Nadal quedar-se a casa davant de la televisió no és una opció. Vine als parcs de Nadal on realitzarem tallers i diverteix-te alhora que aprens un munt de coses súper interessants: robòtica, programació de videojocs, creació d’App,… i adaptat per a totes les edats.

Els parcs de Nadal on ens podràs trobar són:

– Parc Infantil de Nadal d’Alcover amb diferents activitats (dies 28, 29 i 30 de desembre) de 11h a 13h i de 17h a 19h, al Pavelló d’Esports i al Pavelló de les escoles.

– Parc de Nadal de Reus entre el 27 de desembre de 2016 al 4 de gener de 2017. L’eix temàtic del parc gira al voltant de “La Mediterrània un mar de cultures”.

– Parc de Nadal d’Altafulla del dilluns, 2 de gener i fins el dimecres 4 de gener per a nens i nenes de 0 a 14 anys. L’horari serà des de les 17h fins a les 20h al Poliesportiu municipal.

– Espai Jove Kesse el dia 22 de desembre de 17h fins 20h realitzant un taller d’aplicacions android, on podràs crear un app pròpia, i el dia 27 de desembre de 16:30h fins 21h amb el taller de realitat augmentada i virtual, on podràs descobrir les possibilitats d’aquesta tecnologia.

Ja per acabar, no ens agradaria tancar aquest post sense dir-vos que el Nadal és temps de bons desitjos, de bons propòsits i, sobretot, d’alegria. A Dynamind volem que les vostres il·lusions es facin realitat. Una vegada més, gràcies per la confiança que teniu en nosaltres. Amb els nostres millors desitjos, de part de tot l’equip que formem Dynamind,

#BonDyNadal I BONES FESTES A TOTHOM!!

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies