Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/26/d481290084/htdocs/wsb7421156901/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/26/d481290084/htdocs/wsb7421156901/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php:497) in /homepages/26/d481290084/htdocs/wsb7421156901/wp-content/plugins/google-apps-login/core/core_google_apps_login.php on line 453
La First Lego League arriba a Tarragona! | Dynamind
Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/26/d481290084/htdocs/wsb7421156901/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

El dissabte dia 4 de Febrer de 2017 es celebra, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, la First Lego League, esdeveniment organitzat per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat Rovira i Virgili i que comptarà amb la participació d’uns 500 nens de les edats compreses entre 6 i 16 anys. Aquest, és un concurs que convida a descobrir la diversió i l’emoció en la ciència i la tecnologia, fomenta les vocacions científiques i tecnològiques i promou els valors del treball en equip i la capacitat emprenedora. Els participants descobriran com la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques poden impactar les nostres vides diàries alhora que s’entusiasmen amb les seves pròpies innovacions.

La competició es divideix en dos categories: la SENIOR dirigida a nens i nenes de entre 10 a 16 anys i la JUNIOR de 6 a 9 anys. En aquesta edició de la FLL, el repte es basa en el desconegut i salvatge món dels animals. Els equips s’hauran de posar en la pell d’aquests i hauran de resoldre problemes reals relacionats amb el món animal. Alhora de resoldre satisfactòriament el repte, s’haurà de fer ús de valors tals com la cooperació i el treball en equip per aconseguir satisfactòriament un objectiu comú. Els participants no només hauran d’utilitzar aquestes eines morals, sinó que també, i pel que fa als grans, hauran de fer ús d’un robot construït i programat per ells mateixos que els ajudarà a assolir el repte i les missions que el formen. D’altra banda, els més petits, mostraran les seves maquetes i el seu treball de recerca entorn del repte d’aquest any.
Des de Dynamind us invitem a que us endinseu en món de la FLL i desitgem la màxima sort del món a tots els equips participants. Ens veiem el dissabte!

SALUT I ROBOTS!!