El dissabte dia 4 de Febrer de 2017 es celebra, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, la First Lego League, esdeveniment organitzat per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat Rovira i Virgili i que comptarà amb la participació d’uns 500 nens de les edats compreses entre 6 i 16 anys. Aquest, és un concurs que convida a descobrir la diversió i l’emoció en la ciència i la tecnologia, fomenta les vocacions científiques i tecnològiques i promou els valors del treball en equip i la capacitat emprenedora. Els participants descobriran com la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques poden impactar les nostres vides diàries alhora que s’entusiasmen amb les seves pròpies innovacions.

La competició es divideix en dos categories: la SENIOR dirigida a nens i nenes de entre 10 a 16 anys i la JUNIOR de 6 a 9 anys. En aquesta edició de la FLL, el repte es basa en el desconegut i salvatge món dels animals. Els equips s’hauran de posar en la pell d’aquests i hauran de resoldre problemes reals relacionats amb el món animal. Alhora de resoldre satisfactòriament el repte, s’haurà de fer ús de valors tals com la cooperació i el treball en equip per aconseguir satisfactòriament un objectiu comú. Els participants no només hauran d’utilitzar aquestes eines morals, sinó que també, i pel que fa als grans, hauran de fer ús d’un robot construït i programat per ells mateixos que els ajudarà a assolir el repte i les missions que el formen. D’altra banda, els més petits, mostraran les seves maquetes i el seu treball de recerca entorn del repte d’aquest any.
Des de Dynamind us invitem a que us endinseu en món de la FLL i desitgem la màxima sort del món a tots els equips participants. Ens veiem el dissabte!

SALUT I ROBOTS!!

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies