El YoMo: The Youth Mobile Festival és una enorme exposició de ciència i tecnologia dirigida als joves, per a ajudar-los a conèixer millor les carreres professionals dels sectors STEAM en un món cada vegada més mòbil. Aquesta fira està vinculada amb el del GSMA Mobile World Congress i obrirà les seves portes del 27 de febrer al 2 de març de 2017 al recinte Montjuïc de la Fira.
YoMo ha estat dissenyat per portar l’aprenentatge de l’aula a la vida real, mitjançant la demostració d’oportunitats professionals emocionants i gratificants disponibles en l’ecosistema mòbil i del sector STEAM. D’entre totes les activitats que es duran a terme, destaquen espectacles de teatre en viu, tallers interactius i un munt d’activitats pràctiques dirigides a noies i nois de les edats compreses entre 10 i 12 anys.

L’exposició proporciona una oportunitat única a les organitzacions de la comunitat STEAM, institucions acadèmiques, organitzacions professionals i empreses que participen en el mercat jove perquè tots junts participin i donin a conèixer la seva tecnologia, marques, habilitats i idees. I, a Dynamind, no em deixem passar mai ni una i estarem donant guerra pel #YoMoBCN apropant la nostra marca i serveis a totes les persones i organitzacions participants, realitzant una activitat interactiva on la historia i la tecnologia seran el fil conductor i presentant l’estrena d’una novetat molt especial i en la qual i hem dipositat tota la nostra il·lusió. De moment, i com diu la dita, “hasta aquí puedo leer”, però sigueu pacients que l’espera valdrà molt la pena i intentarem adelantar-vos alguna cosa el més aviat possible.
Ja per acabar, sol ens queda dir que esperem amb moltes ganes aquest esdeveniment i confiem que aquesta experiència sigui molt profitosa ens molts sentits i la puguem gaudir al màxim!! Aah!! Podreu seguir-nos durant aquest dies a través de l’etiqueta #DYgoestoYOMO i en totes les nostres xarxes socials.