El YoMo: The Youth Mobile Festival és una enorme exposició de ciència i tecnologia dirigida als joves, per a ajudar-los a conèixer millor les carreres professionals dels sectors STEAM en un món cada vegada més mòbil. Aquesta fira està vinculada amb el del GSMA Mobile World Congress i obrirà les seves portes del 27 de febrer al 2 de març de 2017 al recinte Montjuïc de la Fira.
YoMo ha estat dissenyat per portar l’aprenentatge de l’aula a la vida real, mitjançant la demostració d’oportunitats professionals emocionants i gratificants disponibles en l’ecosistema mòbil i del sector STEAM. D’entre totes les activitats que es duran a terme, destaquen espectacles de teatre en viu, tallers interactius i un munt d’activitats pràctiques dirigides a noies i nois de les edats compreses entre 10 i 12 anys.

L’exposició proporciona una oportunitat única a les organitzacions de la comunitat STEAM, institucions acadèmiques, organitzacions professionals i empreses que participen en el mercat jove perquè tots junts participin i donin a conèixer la seva tecnologia, marques, habilitats i idees. I, a Dynamind, no em deixem passar mai ni una i estarem donant guerra pel #YoMoBCN apropant la nostra marca i serveis a totes les persones i organitzacions participants, realitzant una activitat interactiva on la historia i la tecnologia seran el fil conductor i presentant l’estrena d’una novetat molt especial i en la qual i hem dipositat tota la nostra il·lusió. De moment, i com diu la dita, “hasta aquí puedo leer”, però sigueu pacients que l’espera valdrà molt la pena i intentarem adelantar-vos alguna cosa el més aviat possible.
Ja per acabar, sol ens queda dir que esperem amb moltes ganes aquest esdeveniment i confiem que aquesta experiència sigui molt profitosa ens molts sentits i la puguem gaudir al màxim!! Aah!! Podreu seguir-nos durant aquest dies a través de l’etiqueta #DYgoestoYOMO i en totes les nostres xarxes socials.

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies