El dilluns dia 27 de febrer posarem en marxa un projecte en el qual venim treballant des de fa molt de temps amb molt d’esforç, dedicació i, sobretot, il·lusió. Ja sabem que “este sin saber” ha estat un “sin vivir” però ja s’ha acabat. El proper dilluns neix l’entorn virtual d’aprenentatge, gestionat per Dynamind, dirigit a persones interessades en el món de les tecnologies aplicades en l’àmbit educatiu, la robòtica i la programació. Neix una eina on la formació i la tecnologia s’uneixen per arribar, en un primer moment, a aquelles persones que volen introduir-se en el món de la programació i, on, les barreres espais/temporals desapareixen gràcies a l’entorn i les seves característiques.

La metodologia de Dynamind s’adapta als alumnes perquè assoleixin l’aprenentatge realitzant classes estructurades, amb explicacions dels conceptes a través de plantejaments de reptes que hauran de superar aplicant els continguts treballats. A més a més mai estaran sols, tindran el seu propi tutor/a personal i es formaran amb experts amb una àmplia experiència professional i en la docència en aquest àmbit. Seguint en la mateixa línia, això permet adaptar-se de forma ràpida i flexible, tant el contingut com la metodologia d’ensenyament, a les necessitats de cada alumne i curs, oferint sempre el major nivell de qualitat possible. L’oferta formativa, en un primer moment, es centrarà en l’aprenentatge de llenguatges de programació com PROCESSING, un llenguatge textual multiplataforma basat en Java, molt similar a Arduino,  dissenyat per a la creació audiovisual i amb ell es poden crear imatges, animacions i interaccions; SCRATCH, un llenguatge de programació mitjançant blocs que permet que entenguem la programació de forma molt senzilla; i ARDUINO, un projecte que comprèn una placa electrònica i un llenguatge de propis, enfocats a desenvolupar petits projectes que permeten aprendre a utilitzar elements electrònics de forma senzilla i intuïtiva.

De moment, sol podem explicar fins aquí, que no és poc! Dilluns, i durant el matí, anirem presentant més aspectes relacionades amb l’entorn de formació i detallant les característiques especifiques de l’eina i de cada curs en concret. No sigueu impacients!! També, per a qualsevol dubte o suggeriment podeu contactar amb nosaltres via e-mail a plataforma@dynamind.es i trobar-nos a Facebook com @dynamind.es i a Twitter amb @dynamindMD.

#BenvingutsaDynamind

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies