Com varem acordar en l’últim post al nostre bloc, avui, dia 27 de febre del 2017, neix DYNAMIND: Diverteix-te aprenent a programar! Un entorn virtual d’aprenentatge, gestionat per Dynamind, dirigit a persones interessades en el món de les tecnologies aplicades en l’àmbit educatiu, la robòtica i la programació. Una eina on la formació i la tecnologia s’uneixen per arribar, en un primer moment, a aquelles persones que volen introduir-se en el món de la programació i, on, les barreres espais/temporals desapareixen gràcies a l’entorn i les seves característiques.

El nostre camí a seguir és clar i precís,  adaptar-nos als nostres alumnes perquè assoleixin l’aprenentatge realitzant classes estructurades, amb explicacions dels conceptes a través de plantejaments de reptes que hauran de superar aplicant els continguts treballats. A més a més mai estaran sols, tindran el seu propi tutor/a personal i es formaran amb experts amb una àmplia experiència professional i en la docència en aquest àmbit. Això, permetrà adaptar, de forma ràpida i flexible, tant el contingut com la metodologia d’ensenyament a les necessitats de cada alumne i curs, oferint sempre el major nivell de qualitat possible.
Estrenarem l’entorn amb l’oferta formativa de cursos com PROCESSING; un llenguatge textual multiplataforma basat en Java, molt similar a Arduino,  dissenyat per a la creació audiovisual i amb ell es poden crear imatges, animacions i interaccions; SCRATCH, un llenguatge de programació mitjançant blocs que permet que entenguem la programació de forma molt senzilla; i ARDUINO, un projecte que comprèn una placa electrònica i un llenguatge de propis, enfocats a desenvolupar petits projectes que permeten aprendre a utilitzar elements electrònics de forma senzilla i intuïtiva.

Estem molt il·lusionats i amb moltes ganes d’afrontar aquesta nova aventura que se’ns ve a sobre amb la presentació d’aquesta nova eina. Sabem que el camí serà llarg i difícil, però anem equipats amb les ganes, la motivació i la força de tot l’equip que formem Dynamind. La equació es clara i el resultat sol pot ser positiu. ENDAVANT!!
Recordeu que, per a qualsevol dubte o suggeriment, podeu contactar amb nosaltres via e-mail a plataforma@dynamind.es i trobar-nos a Facebook com @dynamind.es i a Twitter amb @dynamindMD.

#BenvingutsaDynamind