Com varem acordar en l’últim post al nostre bloc, avui, dia 27 de febre del 2017, neix DYNAMIND: Diverteix-te aprenent a programar! Un entorn virtual d’aprenentatge, gestionat per Dynamind, dirigit a persones interessades en el món de les tecnologies aplicades en l’àmbit educatiu, la robòtica i la programació. Una eina on la formació i la tecnologia s’uneixen per arribar, en un primer moment, a aquelles persones que volen introduir-se en el món de la programació i, on, les barreres espais/temporals desapareixen gràcies a l’entorn i les seves característiques.

El nostre camí a seguir és clar i precís,  adaptar-nos als nostres alumnes perquè assoleixin l’aprenentatge realitzant classes estructurades, amb explicacions dels conceptes a través de plantejaments de reptes que hauran de superar aplicant els continguts treballats. A més a més mai estaran sols, tindran el seu propi tutor/a personal i es formaran amb experts amb una àmplia experiència professional i en la docència en aquest àmbit. Això, permetrà adaptar, de forma ràpida i flexible, tant el contingut com la metodologia d’ensenyament a les necessitats de cada alumne i curs, oferint sempre el major nivell de qualitat possible.
Estrenarem l’entorn amb l’oferta formativa de cursos com PROCESSING; un llenguatge textual multiplataforma basat en Java, molt similar a Arduino,  dissenyat per a la creació audiovisual i amb ell es poden crear imatges, animacions i interaccions; SCRATCH, un llenguatge de programació mitjançant blocs que permet que entenguem la programació de forma molt senzilla; i ARDUINO, un projecte que comprèn una placa electrònica i un llenguatge de propis, enfocats a desenvolupar petits projectes que permeten aprendre a utilitzar elements electrònics de forma senzilla i intuïtiva.

Estem molt il·lusionats i amb moltes ganes d’afrontar aquesta nova aventura que se’ns ve a sobre amb la presentació d’aquesta nova eina. Sabem que el camí serà llarg i difícil, però anem equipats amb les ganes, la motivació i la força de tot l’equip que formem Dynamind. La equació es clara i el resultat sol pot ser positiu. ENDAVANT!!
Recordeu que, per a qualsevol dubte o suggeriment, podeu contactar amb nosaltres via e-mail a plataforma@dynamind.es i trobar-nos a Facebook com @dynamind.es i a Twitter amb @dynamindMD.

#BenvingutsaDynamind

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies