En l’entrada del bloc d’avui us intentarem apropar a la plataforma i, més concretament, al curs anomenat “Iniciación al Scratch”.  Aquest és un llenguatge de programació mitjançant blocs que permet que entenguem, la programació, de forma senzilla i on podem generar jocs, històries interactives i/o animacions a partir de la programació d’imatges i sons. A més a més, aquesta eina permet detectar els errors de forma molt simple i és perfectament compatible amb el material Lego WeDo i Arduino, el qual converteix aquest programa en l’eina d’iniciació a la programació de referència en aquest moment.

Els curs de “Iniciacion al Scratch” impartit per Dynamind, i que trobaràs al seu entorn d’aprenentatge, presenta la possibilitat a qualsevol persona, interessada en programació, a adquirir experiències que la permetin investigar i desenvolupar-se mitjançant l’aprenentatge a través de la superació de reptes i el mètode STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics), implantat amb molt èxit als Estats Units. Els alumnes aprenen mentre es diverteixen i són capaços de recordar durant molt més temps els conceptes interioritzats.
Els objectius que s’han plantejat en el moment de realitzar aquest curs són: Crear la teva pròpia solució original per a cada problema proposat, desenvolupant així un pensament creatiu, divergent i crític, adquirir destreses i tècniques bàsiques de programació amb l’entorn Scratch, fomentar la imaginació de l’alumne i la seva creativitat i comprendre el funcionament dels diferents blocs de programació d’Scratch. I, aquests, els assoliran a través de classes estructurades amb explicacions dels conceptes a abordar, plantejaments de reptes que hauràs de solucionar aplicant els continguts desenvolupats i l’ajuda del teu tutor personal, experts amb una àmplia experiència tant docent com professional.

Si creus que aquest és el teu curs, no dubtis en apuntar-te i que res et faci enrere, no són necessaris cap tipus de requisits mínims, a nivell de coneixements previs o de domini de la matèria, el curs és de caràcter inicial i adaptat a tots els públics interessats en la temàtica. Recordeu que, per a qualsevol dubte o suggeriment, podeu contactar amb nosaltres via e-mail a plataforma@dynamind.es i trobar-nos a Facebook com @dynamind.es i a Twitter amb @dynamindMD.

#BenvingutsaDynamind

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies