En l’entrada del bloc d’avui us intentarem apropar a la plataforma i, més concretament, al curs anomenat “Iniciación al Scratch”.  Aquest és un llenguatge de programació mitjançant blocs que permet que entenguem, la programació, de forma senzilla i on podem generar jocs, històries interactives i/o animacions a partir de la programació d’imatges i sons. A més a més, aquesta eina permet detectar els errors de forma molt simple i és perfectament compatible amb el material Lego WeDo i Arduino, el qual converteix aquest programa en l’eina d’iniciació a la programació de referència en aquest moment.

Els curs de “Iniciacion al Scratch” impartit per Dynamind, i que trobaràs al seu entorn d’aprenentatge, presenta la possibilitat a qualsevol persona, interessada en programació, a adquirir experiències que la permetin investigar i desenvolupar-se mitjançant l’aprenentatge a través de la superació de reptes i el mètode STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics), implantat amb molt èxit als Estats Units. Els alumnes aprenen mentre es diverteixen i són capaços de recordar durant molt més temps els conceptes interioritzats.
Els objectius que s’han plantejat en el moment de realitzar aquest curs són: Crear la teva pròpia solució original per a cada problema proposat, desenvolupant així un pensament creatiu, divergent i crític, adquirir destreses i tècniques bàsiques de programació amb l’entorn Scratch, fomentar la imaginació de l’alumne i la seva creativitat i comprendre el funcionament dels diferents blocs de programació d’Scratch. I, aquests, els assoliran a través de classes estructurades amb explicacions dels conceptes a abordar, plantejaments de reptes que hauràs de solucionar aplicant els continguts desenvolupats i l’ajuda del teu tutor personal, experts amb una àmplia experiència tant docent com professional.

Si creus que aquest és el teu curs, no dubtis en apuntar-te i que res et faci enrere, no són necessaris cap tipus de requisits mínims, a nivell de coneixements previs o de domini de la matèria, el curs és de caràcter inicial i adaptat a tots els públics interessats en la temàtica. Recordeu que, per a qualsevol dubte o suggeriment, podeu contactar amb nosaltres via e-mail a plataforma@dynamind.es i trobar-nos a Facebook com @dynamind.es i a Twitter amb @dynamindMD.

#BenvingutsaDynamind