Seguim amb la presentació dels cursos i, avui, en endinsem en el de Processing. Aquest és un llenguatge de programació textual multiplataforma basat en java, molt similar a Arduino. Aquest llenguatge de programació ha estat dissenyat per a la creació audiovisual i amb ell es poden crear imatges, animacions i interaccions. A més a més, la seva sintaxi, també basada en java, fa que sigui una eina ideal per a programadors poc experimentats i s’hagi utilitzat per ensenyar fonaments de programació dins d’un context visual i com a eina de producció professional per a projectes artístics, arquitectònics o de disseny.

En el curs de “Atrévete con Processing”, que podreu trobar en l’entorn d’aprenentatge de Dynamind, s’introduiran conceptes d’electrònica i tecnologia basics, es crearan senzills circuits electrònics i es podran aplicar en experiències i activitats concretes, la imaginació i la creativitats es veuran potenciades i s’assolirà un nivell més en l’àmbit de la programació , ja que aquet llenguatge va més enllà de la utilització de blocs. Pel que fa a la organització del curs i la seva estructura, aquesta és una mica diferent de la resta a causa de la seva complexitat i dels continguts que s’hi treballen; la primera part es destinada a un treball més teòrica passant cap a un final més pràctic i on es realitzen la majoria d’activitats. Aquestes, i com l’eina de programació, seran de tipus disseny i les linies i els colors pendran el protagonisme fins arribar a crear el nostre propi programa de dibuix.
Com la resta de cursos, no són necessaris cap tipus de requisits mínims a nivell de coneixements previs o de domini de la matèria, el curs és de caràcter inicial i adaptat a tots els públics, a partir de 12 anys, interessats en la temàtica.

Des de Dynamind, restem a la vostra disposició per  resoldre qualsevol dubte o atendre suggeriments. Poseu-vos amb nosaltres via e-mail a plataforma@dynamind.es i trobar-nos a Facebook com @dynamind.es i a Twitter amb @dynamindMD.

#BenvingutsaDynamind

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies