Últim dia de la setmana i darrera presentació de curs, el que ens quedava, “Introducción al Arduino”. Aquesta és una eina formada per una placa de circuit imprès simple, basada en el microcontrolador de codi obert, provinent de la plataforma de codi obert Wiring amb l’objectiu de fer més simple i accessible el disseny de circuits electrònics amb microcontroladors. S’enfoca en apropar i facilitar l’ús de l’electrònica i programació de sistemes en projectes multidisciplinaris i tota la plataforma, tant per als seus components de maquinari com de programari, és alliberada amb llicència de codi obert que permet llibertat d’accés.

Arduino ha suposat una revolució en el món de l’educació tecnològica. Es tracta d’un projecte que comprèn una placa electrònica i un llenguatge de programació propis, enfocats a desenvolupar petits projectes que permeten al gran públic aprendre a utilitzar elements electrònics de forma senzilla i intuïtiva. Això ha fet que es converteixi en una de les eines d’ensenyament més versàtils que disposem actualment. Amb aquesta curs, els alumnes podran adquirir els coneixements i recursos necessaris per poder realitzar projectes bàsics de programació i implementar-los físicament, introduir-se en l’àmbit de l’electrònica i la tecnologia bàsics, crear senzills circuits electrònics i aplicar-los a experiències concretes i potenciar la seva imaginació i creativitat.
“Introducción al Arduino”, dirigit a persones a partir de 12 anys, no requereix cap tipus de requisit mínim a nivell de coneixements previs o de domini de la matèria, és de caràcter inicial i adaptat als públics interessats en la temàtica. Ara bé, a nivell de hardware, és necessària una placa d’Arduino UN o alguna de les seves evolucions, cable USB (ve amb la placa), placa protoboard, cables de connexió, 5 Leds, 1 potenciòmetre de 3 pins, 1 polsador, 8 resistències de 330 ohms i 1 display de 8 segments.

Si creus que aquest és el teu curs, no dubtis en apuntar-te i que res et faci enrere!! Recordeu que, per a qualsevol dubte o suggeriment, podeu contactar amb nosaltres via e-mail a plataforma@dynamind.es i trobar-nos a Facebook com @dynamind.es i a Twitter amb @dynamindMD.

 

#BenvingutsaDynamind

 

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies