Els aficionats al Lego tenen, durant el cap de setmana del 22 i 23 d’Abril a Fira Reus, la 6a edició de Catbrick; una trobada per als amants de les construccions Lego a la qual s’hi esperen persones de diferents punts de Catalunya i també de l’estat espanyol. La trobada, organitzada per l’associació Hispalug, una associació d’aficionats al Lego, amb la col·laboració de Fira Reus, Lego i Dynamind, inclourà l’exposició de construccions, tallers, activitats, zona de botigues, altres reptes i un gran CONCURS!. Catbrick tindrà lloc dissabte 22 de Abril entre les 10 del matí i les 8 del vespre i diumenge 23 de Abrilentre les 10 del matí i les 2 del migdia.

Des de Dynamind, i com a col·laboradors, som els encarregats de la organització, entre d’altres activitats i tallers de robòtica per a totes les edats i que podreu trobar durant tot el cap de setmana,  del concurs de construcció amb peces Lego titulat: Per Sant Jordi, una rosa, un llibre i un LEGO!! Aquesta consisteix en la presentació d’una construcció de creació pròpia, amb peces de Lego pròpies, de temàtica de Sant Jordi o d’algun llibre que hagueu llegit i que no superi la mida de 30x30cm. Per participar, els interessants poden fer-ho en una o les dos categories que es presenten a continuació:

  1. Categoria Construcció Fixa: En aquest bloc, per poder participar, s’hauran de presentar construccions, òbviament realitzades amb peces Lego, relacionades amb la temàtica plantejada i que no superin una mesura de grandària de 30x30cm. Totes les obres hauran d’anar acompanyades d’una etiqueta amb el seu títol i, si s’escau, també del títol de l’obra llegida a la qual fan referència.
  2. Categoria Construcció Mecànica: En aquest bloc, per poder participar, s’hauran de presentar construccions, òbviament realitzades amb peces Lego i que contenguin algun tipus d’articulació mecànica que permeti algun moviment que mai podrà ser executat a través de motors, aparells elèctrics o quelcom semblant. En la mateixa línia, no poden superar una mesura de grandària de 30x30cm. Com en la categoria anterior, totes les obres hauran d’anar acompanyades d’una etiqueta amb el seu títol i, si s’escau, també del títol de l’obra llegida a la qual fan referència.

Pot participar en el concurs qualsevol persona major de 6 anys. La participació serà gratuïta i es durà a terme durant el mati del dia 22 d’abril de 11:00h a 13:00h, que serà quan es podran presentar les construccions de cada participant. Allí es realitzarà el registre i s’acceptaran aquells projectes que compleixin tots els requisits. Un cop finalitzat el termini per participar en el concurs, es procedirà a la selecció de tres finalistes i de dos guanyadors per categoria, fent-se aquesta selecció en funció dels criteris d’originalitat, enginy i creativitat i on, els sis, seran premiats amb un increïble producte de LEGO.

L’entrada té un preu de 3€ i és gratuïta per a menors de 7 anys. Una oportunitat que no es pot deixar passar així com així. No teniu excusa per no assistir i participar en aquest repte tant apassionant. Si ets un #LEGOaddict, porta la teva construcció, participa en el concurs i, si ets l’escollit, emportat un producte LEGO cap a casa. T’espem al #Catbrick2017!!

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies