L’Scratch Day és una xarxa global d’esdeveniments en els quals les persones celebren esdeveniments on, el protagonista, és la plataforma lliure de programació i comunitat en línia per a infants i joves. Els esdeveniments de Scratch Day reuneixen a persones de la comunitat de Scratch per compartir projectes, aprendre uns dels altres, i donar la benvinguda a nous membres. Aquest any les celebracions s’estan fent durant el mes de maig.

Amb l’objectiu de difondre els valors de la programació informàtica entre els nens i les nenes, l’empresa Dynamind – Ments Dinàmiques, SL organitzarà del 15 al 19 de maig, i en el marc de l’Scratch Day, l’Scratch Week Dynamind!!; en el qual els participants podran accedir, de forma lúdica i divertida, al món de la programació prenent consciència de la potència d’aquesta eina com a mitjà d’expressió d’idees i vehicle per l’emprenedoria.
Des de Dynamind es vol atorgar un caràcter lúdic i experimental a l’activitat dirigida a nens i nenes d’entre els cursos 1r i 4t, que podran compartir una jornada aprenent i gaudint de la informàtica a través de l’Scratch.

Scratch Week, que tindrà lloc a totes les escoles del Camp de Tarragona on es realitzen activitats extraescolars de robòtica per part de l’organització i, en concret, per als alumnes de LEGO WeDo, té com a objectius eliminar mites en relació a la programació, donar a conèixer l’entorn de programació “Scratch” i aprendre a interaccionar i desenvolupar videojocs amb aquesta eina informàtica.

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies