A finals del curs escolar 2014-2015, vam organitzar per primera vegada la Dynamind Robotics Competition, DRC, una competició demostrativa per als diferents alumnes que van realitzar l’activitat extraescolar de Robòtica LEGO Mindstorms durant el curs. Donat el gran èxit de participació d’aquesta, se’n va realitzar una segona edició el curs 2015-2016, augmentant el nombre d’inscrits i la participació per part de la comunitat educativa.

Aquest curs, organitzem la tercera edició de la Dynamind Robotics Competition, la DRC 2017, per tal que els alumnes tinguin l’oportunitat d’exhibir el seu talent i els aprenentatges assolits al llarg del curs. Un dels objectius principals d’aquest esdeveniment és que els/les alumnes gaudeixin d’un dia de reconeixement per part de les seves famílies. Un dia d’emocions i de lluir la feina feta, de mostrar el treball en equip, observar que hi ha més experiència que en els límits de l’aula i descobrir com altres nens i nenes s’han enfrontat als mateixos reptes i dificultats amb solucions diferents.
Aquest any, la competició gira entorn el món de Minecraft i totes les proves i el tapet on es duen a terme estan ambientades en aquest videojoc de construcció tan popular entre els nens i les nenes.

La #DRC2017 tindrà lloc el 27 de Maig al Col·legi Mare de Déu del Carme de Tarragona i el 3 de Juny a l’Escola Puigcerver de Reus i hi participaran un total de 300 alumnes. També, podreu comentar i seguir tot el concurs i la jornada a través de les nostres xarxes socials (Facebook i Twitter) i amb el hastag #DRC2017.

Uso de cookies

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies