Bon dia Dynamiers i benvinguts al curs 2017/2018!!
Esperem que hàgiu gaudit d’unes bones vacances, comencem tots junts un altre nou curs, carregat d’il·lusió i entusiasme.

Tornem a ser al peu del canó preparant les novetats de cara a aquest any. Una nova oportunitat per construir, per renovar, per recrear, per aprendre, per créixer… El nou curs és una pàgina en blanc i, per això, desitgem que la paraula BENVINGUDA, no sigui solament una paraula d’inici, sinó que sigui la benvinguda a tots els dies de l’any, a les nostres tasques, a les nostres ganes d’aprendre, en créixer junts i en compartir.
Iniciar un nou curs és motivant, ens permet tenir oportunitats de créixer com a persones, de fer millor el nostre treball, d’innovar, d’aprendre, de ser solidaris i de creure que estem forjant un món millor. L’inici del curs ens permet pensar que aquest any serà millor que l’anterior i, en definitiva, que aquest any farem el que a l’altre ens va faltar i ens adonarem que hem canviat tots per millorar.

Des de Dynamind us volem donar, a tots els i les alumnes, a les famílies, institucions i associacions en general i a tots els que formeu i formareu part d’aquesta gran família, la més cordial i sincera benvinguda a aquest nou curs 2017/18.
Us desitgem a tots un any carregat d’alegries, activitats, projectes, i… molts aprenentatges!