Aquest any la Setmana Santa arribará aviat i ens estem preparant perquè sigui inoblidable. Al llarg de cuatre dies els nois i noies entre 6 i 12 anys podran gaudir de diverses activitat de robótica i programació a l’entorn de les energies renovables.

Aprofita aquesta Setmana Santa per a renovar energies amb Dynamind!

Us oferim una experiència educativa de primera perquè tots puguem gaudir mentre aprenem. Durant aquesta setmana provarem diverses tecnologies al voltant de les energies renovables, descobrirem per a què serveixen i com s’utilitzen, però sempre de forma lúdica i experimental, tot utilitzant LEGO i altres robots per aprendre a partir de l’experiència.

Prova-ho, s’ho passaran d’allò més bé!

  • Dates: Del 26 al 29 de Març.
  • Horari: 9.00 H – 13.00 H.
  • Edat: 6 a 12 anys.
  • Lloc: Via de l’Imperi Romà número 11 de Tarragona.
  • Preu: 68 € (1 persona), 63 € (2 o més germans).

Inscripcions