LittleBits

Treu el Maker que portes dins!

A qui va adreçat?

Alumnes entre 8 i 14 anys

Com es treballa?

Els alumnes dissenyen i creen una sèrie de manualitats amb materials d’oficina, materials reciclats i amb blocs LittleBits. Connectant correctament els blocs aconseguiran que la seva creació funcioni.

Objectius

En aquesta activitat es busca que l’alumne potenciï la seva creativitat a la vegada que comprèn com funciona la tecnologia que l’envolta, a partir del coneixement que ens sorgeix i de la importància d’ordenar aquestes tasques de manera adequada.

Coneix més a fons Littlebits

LittleBits són petits mòduls electrònics que, gràcies a uns imans, es connecten de forma molt senzilla i és gairebé impossible equivocar-se. Cada bloc de LittleBits rep el nom de “bit” i té un color segons la funció que desenvolupa en un conjunt de bits connectats entre ells.
De forma genèrica, trobem bits de subministrament d’energia, sensors, actuadors i mòduls de comunicació de senyals. La introducció d’aquests mòduls en una manualitat ens permet que aquesta cobri “vida”, és a dir, farà alguna cosa: tindrà moviment, farà sons, llums, etc. És per aquest motiu que LittleBits ha estat reconeguda com una de les eines més interessants per a desenvolupar manualitats 2.0.

 

 

T'agradaria saber més sobre Littlebits?

Permet construir manualitats realment elaborades!

I tant que sí!