Tallers de fotografia

Inicia’t a la fotografia, retoca, crea…

Taller de retoc fotogràfic

(+9 anys)

Contacta'ns

A qui va adreçat?

Alumnes de més de 9 anys

u

Com es treballa?

Treball individual o màxim 2 persones, es donen a conèixer les diferents funcions i les seves especificacions. Realització de pràctiques mitjançant els coneixements adquirits.

Objectius

Coneixement bàsic essencial del Photoshop per a retocar qualsevol imatge. Coneixement i utilització de diferents Apps de retocs, com l’Instagram.

 

Luminogrames

(+9 anys)

Contacta'ns

Luminogrames

Els luminogrames tracten de realitzar fotografies amb velocitat lenta o bé amb l’obturador obert mitjançant una llanterna o bombeta. Aquest taller consta de part teòrica i sobretot pràctica, mitjançant exercicis de dibuix lliure, repassar siluetes, pintar, escriure, etc.

A qui va adreçat?

Alumnes de més de 9 anys

u

Com es treballa?

Treball individual o màxim 2 persones. Mitjançant sencilles explicacions del funcionament de la càmera, es duen a terme diferents pràctiques per captar la llum en moviment, d’on s’origina el luminograma.

Objectius

Conèixer tècniques com el Zooming (moure el zoom durant la llarga exposició per crear diversos efectes); conèixer la profunditat de camp, el tractament de la llum en la foscor absoluta i aprofunditzarem en el mode bulb de la càmera.